Ga naar de inhoud

Bitdefender voor MKB

Bitdefender bussniss logo
Bitdefender logo

Er zijn verschillende antivirus programma’s waar je gebruik van kunt maken in het MKB. Bitdefender voor het MKB is er een van de beter keuses. Het is een manier om meerdere computers, pc’s, Mac toestellen en ook Android apparaten mee te beschermen.

Bitdefender is een bekroond anti virus bescherming product welke je automatisch kunt laten draaien op de achtergrond, zonder dat je er dus last van hebt.

De kleine zakelijke pakketten van Bitdefender worden vaak aangeboden in een set van 5 installties en ook 10 en 20 installaties zijn beschikbaar. Hiermee is het mogelijk om de computers met Windows en ook met Windows en zelfs Android apparaten en devices mee beschermen. Het zorgt voor een compleet oplossing voor je gehele bedrijf.

Doordat Bitdefender goed begrijpt wat de kleine ondernemer nodig heeft is er een goed pakket ontworpen waarmee direct meerdere platformen ondersteund kunnen worden.

Ze ondersteunen zelfs Android apparaten. Hierdoor is het mogelijk om op meerdere platformen snel een goede bescherming te krijgen.

In de testen van de antivirus pakketten zien we altijd een score van 100 procent terug komen voor de malware detectie. Bitdefender small business pakket helpt bedrijven en ondernemers om tot 20 Windows computers en mobiele apparaten te beschermen.

De beveiligingsupdates worden snel verwerkt en doorgevoerd. Het gebeurt vaak snel en gemakkelijk, zonder dat je er iets van merkt.

Bitdefender begrijpt goed wat de kleine ondernemer nodig heeft en dat er vanuit een verscheidenheid van apparaten gewerkt wordt en dus niet alleen een computer beschermd moet worden.

Het is een pakket van Bitdefender, welke voor Windows en Mac gebruikt kan worden. Het is zo gemakkelijk en goed om zo op een snelle manier alles goed te beschermen.

Het is zelfs mogelijk om een anti-diefstal techniek te gebruiken om zo een gestolen laptop of een gestolen netbook te lokaliseren of om er alle bestanden te gaan verwijderen.

Belangrijke bedrijfsgegevens, hoeven dus niet achter te blijven op een computer. Het is een totaal oplossing voor bedrijven en hun computer netwerk. Het biedt daarnaast ook een goede bescherming voor de mobiele devices, zoals een tablet of een smartphone.

Alles centraal bij Bitdefender!

De beveiliging software industrie laat zelf regelmatig onafhankelijke testen uitvoeren om zo te ontdekken welke antivirus programma’s het beste zijn en of ze ook daadwerkelijk goede resultaten leveren. Een van de bedrijven welke dat doen is het AV-Testlaboratoria in Duitsland.

Wanneer ze Bitdefender testen dan komen er altijd zeer goede eindresultaten naar voren. De prestaties, de bruikbaarheid en ook de bescherming zijn altijd goed geregeld. In 2013 scoorde de Bitdefender voor Windows 7 een score van 100 procent om de malware bescherming te bieden voor de Pc’s waar de Bitdefender op was geïnstalleerd.

Ook pas geleden nog is er door de AV-test een test gedaan om te ontdekken hoe goed de Bitdefender op dit moment is. Er zijn ook cloud services gebruikt bij de testen. De AV-test heeft maar liefst 20.000 van de meest recente malwares gebruikt om te zien hoe goed de Bitdefender bescherming biedt aan de computers. In de test herkende Bitdefender alle malware functies. Het is goed om te zien hoe sterk dit anti virus en malware systeem is.

Ook doet de AV test volop beschermingstesten om het vermogen van de anti virus software op de verschillende computers te herkennen. Denk hierbij aan wormen, Trojaanse paarden, virussen en andere malware welke als gloednieuwe bedreigingen werden geclassificeerd in de databases van bekende virussen.

De anti virus software moet snel de bedreigingen identificeren op aanwijzing van de met een relatie tot hun malware genealogie familie. Ook hier kwamen er bijna geen (nul) valse alarmeringen bij Bitdefender. Het kan dus goed de snode software en de legitieme software van elkaar onderscheiden.
De verschillende beveiligingsfuncties

Bitdefender zorgt met een aantal functies om je bedrijf snel en goed te beveiligen op een gemakkelijke manier. Een editie hierbij is de datafilter. Het kan je helpen om lekken te controleren van je belangrijke persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan het sofinummer en bankgegevens. Het is zo mogelijk om de eigen persoonlijke gegevens goed te beschermen en ook de persoonlijke gegevens van het personeel.

Het is een uitstekende toevoeging aan de Bitdefender anti virus bescherming. Ook is er naast de anti virus bescherming de Bitdefender safepay.

Safepay zorgt ervoor dat alle bancaire transacties en de winkeltransacties beveiligt zijn om uw identiteitsinformatie, aankoopinformatie, creditcardnummers en de bankrekeningnummers beschermd worden. Ook is het mogelijk om de harde schijven van verloren en gestolen laptops te beschermen met de mogelijkheid om de gegevens te wissen op afstand.

Bitdefender heeft naast het anti virus pakket ook tal van andere beveiligingsmiddelen. Ook worden emailberichten beschermd tegen spam en phishing software. De Bitdefender reinigt daarnaast ook nog eens de flash drives van virussen voordat ze alle gegevens op een vaste schijf of beveiligde computer komen.

Een firewall in twee richtingen welke ook de internetverbinding controleert en een ongeautoriseerde toegang blokkeert is er ook bij mogelijk. Het kan zelfs een wifi netwerk blokkeren.


screenshot Bitdefender menu

Bitdefender Small Business werkt zonder de verwerkingssnelheden te verlagen en ook zijn er geen vervelende beveiligingsmededelingen. Bitdefender heeft een Autopilot modus. De modus werkt onopgemerkt op de achtergrond en werkt zonder nare popups.

Vooraf alles goed configureren maakt het mogelijk om alles rustig op de achtergrond te laten lopen.
Dit Small business pakket is ideaal voor de kleine bedrijven die niet zelf een IT specialist in huis hebben. Het is mogelijk om de anti virussoftware op de automatische piloot te draaien op de bedrijfscomputers en de apparaten.

Ze worden zo goed beveiligd en hebben eigenlijk geen echt beheer meer nodig. Het is een zeer goede alles in een oplossing voor de kleinere bedrijven. Het beschermt de gegevens op de computers en de devices. Daarnaast heeft het ook de mogelijkheid om de laptops of netbooks te traceren bij diefstal of verlies.

De laptop is te traceren en daarnaast ook nog eens is het mogelijk om alle gegevens op de laptops te verwijderen met een simpele druk op de knop.